Wat is een DELA-verzekering

Een DELA uitvaartverzekering afsluiten

Wist u dat een simpele uitvaart al gauw 3000 ŗ 5000 Ä kost? Een financiŽle last die uw nabestaanden moeten dragen bovenop het verdriet van iemand dierbaar. Denk dus vandaag aan uw familie, een DELA uitvaartverzekering neemt zowel de financiŽle als praktische zorgen weg.

Op onze website kunt u meteen een uitvaartzorgplan afsluiten en de maandelijkse bijdrage voor uw uitvaartverzekering berekenen. U vindt allerhande informatie over uitvaartverzekeringen. Welke formules bestaan er, wat zijn de voordelen, en wat kost het maandelijks?

Wil u graag meer gepersonaliseerd advies? Vraag een afspraak met een DELA adviseur. Wij contacteren u telefonisch, maken een afspraak bij u thuis en bekijken samen met u welke formule het best bij u past.


 FORMULES DELA UITVAARTVERZEKERING

 

 uitvaartzorgplan PLUS

 uitvaartzorgplan

 Verzekerd bedrag

 1500 Ä - 10.000 Ä

1500 Ä - 10.000 Ä 

 Kinderen gratis

 tot 18 jaar

 tot 18 jaar

 Persoonlijke DELA bijstand
na overlijden

 JA

 NEE

 RepatriŽring bij overlijden
in het buitenland

 JA, tot 10.000 Ä 

 NEE

 Winstdeling

 JA

 JA

 Jaarlijkse indexering

 Optioneel

 Optioneel

     

Een uitvaartzorgplan PLUS is de meest complete uitvaartverzekering. Naast het financiŽle plaatje geeft deze formule u persoonlijke bijstand en advies door een uitvaartconsulent in de organisatie van uw uitvaart.

Een uitvaartzorgplan is de basis uitvaartverzekering. Deze voorziet de nabestaanden van het budget dat u hebt vastgelegd in het verzekeringsplan

> bereken online wat het kost
> maak een afspraak met een DELA adviseur
Geeurickx Verzekeringen nv - Leopoldlaan 85 bus 1 - B - 9300 Aalst
Tel.: +32(0)53 78 74 75 - Ondernemingsnummer: BE 0422.714.221 - CBFA nr: 13593A